Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Leszek z Anna Kolosowska Maciej Burdyński Mania91 Mrrrrr Alice40 Piotr Czubek Octanoska (28421 niezalogowanych)
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
kamilio napisał:
Moge tylko Przeprosic ...

kamilio napisał:
Nie wypowiadam sie wiecej na ten temat bo to bez sensu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
gibek napisał:
w takim razie przyjmuję i dziękuję i cieszę się ,że wyszedłeś na człowieka,bo wkurwiłem się po po pierwszym wejściu na forum.Naprawdę różnie w życiu bywa.

ooojj szkoda nerwow , pobedziesz troche na tym forum to przywykniesz, strasznie sie rozpisujesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Fakt!
Dobrze,ze przynajmniej zaklnac potrafi jak nalezy,a nie jakies kropki,albo gwiazdki wstawiac!
Beda z niego ludzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
najważniejsze jest się dogadać..A najśmieszniejsze jest to,że od momentu kiedy zacząłem wyjaśniać dlaczego mogą być problemy przy rejestracji -koleś który założył wątek,się wylogował...P.S.Pisze się zakląć-nie zaklnąć.upierdliwy pewnie jestem,ale za gówniarza wygrałem konkurs ortograficzny będąć w zawodówce z gośćmi z technikum...I dumny z tego kurwa jestem hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
logiczne wylogowal sie zeby sie zalogowac na stronie UDI

albo mu w przyczepie kempingowej internet sie skonczyl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
luj napisał:
Bohaterzy - Polskich Obozow Pracy w norwegii!

Baranie!!! Polskie Obozy Pracy sa w polsce.
Trzysta godzin pracy i wyplatka 2000 na reke.A gdzie skladka emerytalno rentowa?Pomysl czasami ze ktos ma rodzine i dzieci,(male dzieci co widza ojca 3-4 razy w roku(
Tak jesli to jest ze ktos moze byc z rodzina dwa tygodnie w miesiacu i jeszcze zarobic taka kaske to jest wszystko OK.
A Ci krzykacze co to niby zarabiaja po 250 kr i wiecej niech sobie dadza dupci sianka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
tropik napisał:
luj napisał:

Trzysta godzin pracy i wyplatka 2000 na reke.A gdzie skladka emerytalno rentowa?Pomysl czasami ze ktos ma rodzine i dzieci,(male dzieci co widza ojca 3-4 razy w roku(
Tak jesli to jest ze ktos moze byc z rodzina dwa tygodnie w miesiacu i jeszcze zarobic taka kaske to jest wszystko OK.
A Ci krzykacze co to niby zarabiaja po 250 kr i wiecej niech sobie dadza dupci sianka.

Nastepny obronca ucisnionych, albo ten co to mysli ze jak sie wiecej o 100 zl w Norwegii zarabia to juz jest wszystko kurwa OK,,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
No nie wiem,jak Ci się wiedzie w życiu,ale już mówiłem-każdy mierzy ludzi swoją miarą...Po co się wywyższać,zamiast próbować przynajmniej ludzi zrozumieć?Ot-esencja polskości.Nigdy się nie dogadamy.Jesteśmy odwrotnością żydów i arabów.Oni ciulają się w swoich krajach, a my poza nim...Chociaż nie-my wszędzie ciulamy się nawzajem...Im kto więcej ma kompleksów-tym bardziej się ciula.I nie jest tokwestia przyzwyczajenia się do określonego forum.To kwestia charakteru.Albo się jest kameleonem,albo sobą.Czy między ludźmi w realu też tak na siebie szczekacie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
tony napisał:
tropik napisał:
luj napisał:

Nastepny obronca ucisnionych, albo ten co to mysli ze jak sie wiecej o 100 zl w Norwegii zarabia to juz jest wszystko kurwa OK,,

To po kiego Huja opusciles Irlandie i tu przypelzles.To podobno byl raj.
A co do tych 100 zl, to nie 100 zl ani nie 100% ale 1000% i tu jest sens.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
miedzy ludzmi nie rozmawiam o pracy i pieniadzach po pierwsze.

Poznalem kilku rodakow kilkakrotnie ktorzy byli w stanie w ciagu dwoch minut rozmowy zapytac gdzie pracuje i ile mam na godzine - sorry ale takich ludzi z gory unikam

Po drugie to ja jestem psycholem w moim srodowisku bo to ja chce zarabiac jak najwiecej po to aby zyc na jak najlepszym poziomie- nikt z tubylcow tego nie rozumie bo wszyscy inni rodacy zrobia ta prace taniej po to zeby co kolwiek robic!!

To jest kurwa dziwne Polacy przyjezdzaja do Norge zeby lepiej zyc a tak na prawde lepiej znaczy tak samo jak w Pl czyli robic wszystko za pol ceny !!!

Tak jak nasz pan kierowca napisal robia po dwa tydonie bo im to wystarcza???? bo nie chca wiecej zarobic??? COME ON ludzie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok